Rezultate admitere după contestații români de pretutindeni | iulie 2020

Candidații români de pretutindeni admiși la studii universitare de licență, în cadrul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor, Universitatea de Vest din Timișoara, vor confirma online locul obținut prin încărcarea formularului care poate fi descărcat de aici, la secțiunea înmatriculări, din contul creat pe platforma digitală de admitere www.admitereonline.uvt.ro în perioada 21.07.2020 – 28.07.2020, ora 16.00.

Românii de pretutindeni sunt scutiți de la plata taxelor de înscriere și de înmatriculare.  

Candidați admiși după contestații | sesiunea iulie 2020

Candidați respinși după contestații | sesiunea iulie 2020

În conformitate cu Metodologia privind organizarea și desfășurarea procesului de admitere la studii universitare la nivel de UVT, articolul 23, alineatul (5), „Prin plata taxei de înmatriculare, candidații își asumă că au citit și și-au însușit prevederile contractului de studii pentru anul universitar 2020-2021, ce va fi publicat pe site-ul UVT și pe platforma/pagina web referitoare la admitere”. Contractele de studii pentru anul universitar 2020-2021 pot fi consultate aici: https://admitere.uvt.ro/procesul-de-admitere/contracte-de-studii/.

Copyright © 2016- Start FEAA. Toate drepturile rezervate.
Web Developer: Romeo MARGEA | Webmaster: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.