• Acasă

Liste candidați admiși după contestații | 20 iulie 2022

Candidații care au dificultăți în achitarea taxei de confirmare (înmatriculare) sunt rugați să trimită un mesaj la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Rezultate după contestații candidați români

Candidații admiși la alte opțiuni/specializări în funcție de ordinea menționată în dosarul de înscriere și care își vor confirma locul în perioada 21 - 28 iulie 2022 vor putea ajunge pe prima/primele opțiuni referitoare la specializarea aleasă și statutul de loc bugetat la clasamentul final după înmatriculări (29 iulie 2022). Candidații care ocupă un loc cu taxă vor achita 30% din valoarea taxei anuale de studii, cel târziu până la data de 3 august 2022, pentru sesiunea de admitere din luna iulie 2022, prin plată online cu cardul pe platforma de admitere online.

ADMIȘI

RESPINȘI

ÎN AȘTEPTARE


Rezultate după contestații candidați români de pretutindeni

Candidații români de pretutindeni declarați admiși la Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor vor confirma locul pe platforma de admitere online, conectându-se în contul propriu, vizualizând dosarul care a fost declarat admis, selectând butonul „Plătește” din dreptul taxei de înmatriculare, selectând opțiunea Scutire taxă și încărcând la secțiunea documente justificative ACEASTĂ DECLARAȚIE, completată și semnată. În cazul în care candidatul ocupă un loc cu taxă, acesta va achita 30% din valoarea taxei anuale de studii, cel târziu până la data de 3 august 2022, pentru sesiunea de admitere din luna iulie 2022, prin plată online cu cardul pe platforma de admitere online.

Români de pretutindeni ADMIȘI

Români de pretutindeni ÎN AȘTEPTARE/RESPINȘI

Candidații care nu au fost admiși în această etapă pot beneficia totuși de un loc în procesul de admitere dacă ceilalți candidați admiși nu își confirmă locul în perioada stabilită prin regulament, respectiv 21 - 28 iulie 2022. 

Declarație confirmare loc români de pretutindeni

Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor

Str. J.H.Pestalozzi nr. 16, 300115 Timișoara, România
Tel:+40 256 592 506
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Copyright © 2016- Start FEAA.
Toate drepturile rezervate.
Web Developer: Romeo MARGEA
Webmaster: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.